Avond hardloop vierdaagse AV Fivelstreek

Inleiding
Iedere loper kan zelf een route uitzetten en vier dagen achter elkaar lopen. Maar wat is er leuker en gezelliger om dit met anderen te beleven. Vandaar dat atletiekvereniging Fivelstreek heeft besloten om een avond hardloop vierdaagse te organiseren.
Bij de avond hardloop vierdaagse van AV Fivelstreek gaat het om de uitdaging om vier avonden achter elkaar te lopen. 
Het gaat om de uitdaging en heeft geen wedstrijdelement in zich.

Datum
De hardloop avondvierdaagse zal plaatsvinden vanaf maandag 28 mei 2018 tot en met donderdag 31 mei 2018.

Locatie
Atletiekvereniging Fivelstreek, Burgemeester Boeremalaan 3, 9934 EM Delfzijl

Afstanden
De afstanden variëren van 2,5 km tot … km. Iedereen kan zelf kiezen welke afstand hij/zij per avond wil lopen. Er wordt gelopen in rondes van ongeveer 2.5 km.

Start Finish
De start en de finish is op de atletiekbaan.

Parcours
Zie onder Run4Daagse het onderdeelparcour.
Het parcours wordt aangegeven door middel van bewegwijzeringsbordjes en daar waar nodig staan verkeersregelaars of vrijwilligers.

Starttijden
De avonden beginnen om 18.30 uur en eindigen om 20.00 uur. Gestart kan worden tussen 18.30 en 19.00 uur. Iedereen die om 20.00 uur nog op het parcours is mag zijn/haar ronde afmaken.

Inschrijven
Inschrijven kan via de website van AV Fivelstreek en op de avonden zelf in het clubgebouw van atletiekvereniging Fivelstreek vanaf 18.00 uur.

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld bedraagt € 10,00. Één avond meelopen kost 3 euro en na inschrijving € 12.00 voor 4 avonden. Leden van de AV fivelstreek betalen €5,= of €2,50 per avond.

Startnummers
We maken gebruik van startnummers. Om het aantal rondjes bij te kunnen houden komen de lopers iedere ronde langs een “stempelpost”. Bij deze “stempelpost” krijgt iedere loper een bandje die ze om hun pols kunnen doen. Na afloop kunnen de bandjes worden ingeleverd bij de inschrijfbalie. Het aantal ingeleverde bandjes geeft het aantal gelopen rondjes weer die op de oorkonde wordt genoteerd. De oorkonde wordt op de laatste avond uitgereikt.

Herinnering
Alle deelnemers ontvangen op de laatste avond een oorkonde met daarin opgenomen het aantal gelopen km ’s per avond.

Waterpost
Op de route is 1 waterpost ingericht. Deze treft u aan op de atletiekbaan van AV Fivelstreek. 

Parkeren
Parkeren is mogelijk op de parkeerplaats in de buurt van de atletiekbaan.

Kleedruimte
De kleedruimte van voetbalvereniging NEC kan worden gebruikt. Hier kunt u zich omkleden en douchen. De kleedkamers kunt u bij binnenkomst vinden aan de linkerkant van de tribune. 

EHBO
Iedere avond zal de EHBO aanwezig in de buurt van de kantine van AV Fivelstreek.

Veiligheid
De deelnemers maken deel uit van het verkeer en zullen de verkeersregels moeten naleven.

Verkeer regelaars
In verband met de veiligheid zullen daar waar nodig verkeersregelaars ingezet worden. De verkeersregelaars staan op plekken waar extra aandacht voor veiligheid gewenst is. 

Aansprakelijkheid
Atletiekvereniging Fivelstreek heeft algemene voorwaarden opgesteld. Deze kunt u vinden op de website van AV Fivelstreek.  

Afsluitende avond
Alle deelnemers kunnen op de laatste avond genieten van een frisse yoghurt met vers fruit en cruesli. Deze wordt u aangeboden door de atletiekvereniging. De kantine van AV Fivelstreek is de laatste avond open tot 22.00 uur.

Muzikale omlijsting
Op de atletiekbaan zal op de laatste avond een DJ zorgen voor een muzikale bijdrage.

Kantine
Iedere avond is de kantine open voor publiek en deelnemers tot 21.00 uur. Op de laatste avond is de kantine van AV Fivelstreek open tot 22.00 uur