Trihard weer een serie wedstrijden

n het jaar 2020 heeft Trihard weer een serie wedstrijden, waarbij men een gratis startbewijs kan verdienen. Door op een van onze evenementen mee te helpen ontvang je een gratis startbewijs voor een sprintafstand of korting op OD of HD van een andere wedstrijd van Trihard.

Hartstikke leuk voor nieuwe leden om eens te zien hoe het er aan toe gaat op een triathlon en andere atleten aan te moedigen. Ook voor ervaren atleten om eens een wedstrijd van de andere kant mee te maken en daar nog een startbewijs voor te krijgen ook! Naast het startbewijs zorgen wij voor een lunch, drank, snacks en een gratis Trihard T-shirt.

We zijn een enorm enthousiast team en hopen even zulke enthousiaste atleten te vinden die ons willen helpen om onze wedstrijden naar een nog hoger niveau te tillen .Onze evenementen staan bekend om zijn gezelligheid en sportieve sfeer.

Is het mogelijk is om deze optie (gratis startbewijs voor 1 dag helpen) aan jullie leden door te geven? Wij zijn enorm geholpen met atleten die meehelpen (zij weten het best wat een atleet verwacht) en onze ervaring is dat atleten het enorm leuk vinden om te doen. Help ons deze atleten te vinden!

Zij kunnen zich aanmelden bij mij: jacqueline@trihard.nl 

Onze kalender voor 2020 ziet er als volgt uit:

17 mei 2020              TRI HLMRMEER

6   juni 2020              TRI NIJMEGEN

14 juni 2020              TRI GRAND PRIX ZANDVOORT 

21 juni 2020              TRI AMSTERDAM

11 & 12 juli 2020       TRI ROTTERDAM

22 augustus 2020     TRI OUDERKERK 

26 september 2020   TRI BOSBAAN

Hartelijk dank alvast voor de medewerking en ik wacht op een bevestiging van deze mail.

Sportieve groeten, fijne feestdagen en heel veel triathlon plezier in 2020!