Corona perikelen

Het zijn rare tijden en dat geldt ook voor onze vereniging. Aan de hand van de protocollen van de Veiligheidsregio, de Atletiekunie en het NOC NSF. hebben we helaas moeten besluiten om ook voor onze vereniging maatregelen te nemen. Het bestuur begrijpt dat daardoor een andere belevening aan het sporten en het verenigingsleven kan ontstaan. Daarom kijken we vooral naar wat wel mogelijk is in plaats van wat niet mogelijk is. We hopen met elkaar dat de maatregelen van korte duur zijn. 

Voor de komende tijd gelden de volgende regels:

  • Door de overheid is besloten dat alle kantines de deuren op slot moeten houden. Dit geldt helaas ook voor ons clubhuis. Samenkomen in het clubhuis kan helaas dus  even niet
  • De jeugdtrainingen gaan niet door. De overheid is van mening dat kinderen niet onder de risicofactor gelden. Wel geldt het kiss and ride principe. Dit houdt in dat de kinderen door de ouders afgezet kunnen worden en dat de ouders niet op het Sportpark komen of blijven kijken.  
  • Het is goed te zien/horen dat er de afgelopen week al veel samen gelopen is en er afspraken worden gemaakt via app-groepjes. Indien je nog niet bij een app groep aangesloten bent en hier behoefte aan hebt kun je eventueel contact opnemen met anderen van je groep of even contact met het bestuur opnemen. We gaan dan kijken wat voor jou kunnen doen.
  • Gebruik je gezond verstand en blijf thuis als je gezondheidsklachten hebt. 

De protocollen van de Atletiekunie en het NOC NSF zijn hieronder te vinden. 

Verantwoord sporten NOC/NSF

Protocol Atletiekunie