Nieuwe leden

Ga naar het contactformulier Secretariaat


Loopsport

Bij AV Fivelstreek vinden de trainingen plaats op een prachtige atletiekbaan en verder buiten de baan in Delfzijl en omgeving. Je bent van harte welkom om eens een paar trainingen bij te wonen. Er is voor iedereen (beginners, gevorderden, jong en oud) wel een geschikte groep te vinden om je bij aan te sluiten. Je kunt contact opnemen door te klikken op bovenstaande button of langs komen op een trainingsavond.

Baanatletiek

Voor de baanatleten zijn er drie trainingsgroepen: pupillen (6-10 jaar), junioren (11-19 jaar) en senioren. De trainingen vinden plaats op de atletiekbaan. 's Winters is de maandagtraining in Sportcentrum Eelwerd in Appingedam. Je bent van harte welkom om eens een paar trainingen bij te wonen. Je kunt contact opnemen door te klikken op bovenstaande button of langs komen op een trainingsavond.

Sportief wandelen

De training van sportief wandelen duurt een tot anderhalfuur en bestaat meestal uit een warming-up, een stuk stevig doorwandelen, loopscholing, oefeningen met tempowisselingen en uitlopen. Je kunt contact opnemen door te klikken op bovenstaande button of langs komen op een trainingsavond.Lid worden ?

Ga naar het aanmeldformulier


Ledenadministratie: 

Liesbeth Remmers
Jachtlaan 22
9934 JC  Delfzijl
0596-857773

Ga naar het contactformulier Ledenadministratie