Marathonreis 2018Marathonreis 2018 opnieuw in die Heimat: naar Tangermünde 

 De volgende marathonreis gaat naar Tangermünde  in Duitsland. De marathon heeft plaats op zondag 22 april. Daar staat niet alleen de marathon op het programma, maar ook alternatieve afstanden als de halve marathon, 10 kilometer en 4,2 kilometer. Meer informatie is te vinden op: www.elbdeichmarathon.de. 

Voor de vijfde keer in de historie (voor de elfde keer door de eigen club georganiseerd) heeft de reiscommissie een onderkomen gevonden midden in het centrum van de marathonplaats met 10.000 inwoners. Het is een stadje met een zeer rijke historie, een havenplaats, gelegen aan de Elbe in het vroegere Oost-Duitsland. De reistijd is ongeveer 4,5 uur vanaf Delfzijl. 

We verblijven in Hotel Schwartzer Adler, het oudste hotel in de 1000-jarige stad. We hebben een mooie prijs kunnen afspreken voor in eerste instantie 20 Doppelzimmer. Ze hebben 60 kamers. Alle kamers hebben een badkamer met douche of bad, wc, föhn, tv, radio en telefoon.

 De kosten bedragen 45,00 euro per persoon per nacht, voor drie nachten, met drie keer een royaal ontbijt erbij. Het hotel beschikt zelf over een restaurant. Meer informatie op: www.adler-tgm.de. 

Om een en ander vast te kunnen leggen, moeten we zo spoedig mogelijk weten of er voldoende mensen interesse hebben. 

Als je interesse hebt, stuur dan even een mailtje naar ons centrale postadres bij 

Wiebo:  agnizle@ziggo.nl 

 Groet, 

Ingrid, Cor, Wiebo en Bram