Nieuws

Lijn "puzzel" tocht van Tjakko

Hier een nieuwe 'puzzel.' Hij bestaat uit één verticale lijn en enkele horizontale.

Lees verder

Tips and tricks foto opdracht

Voor de februari training heeft Mariska een leuke foto opdracht in elkaar gezet. We dachten dat iedereen de omgeving wel redelijk goed kende, aangezien er natuurlijk veel wordt gelopen. Toch voor diegene die wat tips nodig heeft, hieronder de foto opdracht nogmaals maar dan met wat gegevens bij de foto's.

Lees verder

foto-opdracht

Mariska heeft een foto-opdracht gemaakt en 10 foto’s gemaakt in onze gemeente Eemsdelta om naar toe te lopen of te wandelen en daar eventueel een selfie te maken en ook deze (bv met aantal gelopen km’s te delen op de site).

Lees verder

tunneltjes puzzel duurloop

Tjakko heeft tot een tunneltjes puzzel duurloop gemaakt door 5 tunneltjes in onze gemeente - wanneer je ze in volgorde zou lopen zou je ongeveer op 13,5 km uitkomen (beetje afhankelijk van afstand van je startpunt tot de route) Voor hints kun je uiteraard terecht bij Tjakko

Lees verder

Bingo loop als training

Ida heeft twee bingokaarten gemaakt met daarop trainingen die gedaan en afgestreept kunnen worden (kaart 1 en kaart 2) - het is uiteraard leuk om ervaringen en vorderingen te delen en dit kan door dit te delen op de website van de vereniging (kaart met afgestreepte trainingen / foto’s e.d.)

Lees verder

Trainingen gaan niet door

Geachte leden, naar aanleiding van de persconferentie gisteravond het volgende. De lockdown is verlengd t/m 9 februari en daardoor gaan de trainingen voor alle groepen dan ook tot die datum niet door.

Lees verder

Jeugdtrainingen

We hebben als bestuur het besluit genomen om voor het wel/niet houden van onze jeugdtrainingen ons voorlopig aan te sluiten bij de sluiting van de scholen en de trainingen in ieder geval tot 18 Januari te annuleren. Voor de loopgroepen hebben we eerder al hetzelfde besluit moeten nemen.

Lees verder

Kerst- en Nieuwjaarswens

Het jaar 2020 is een bijzonder jaar geweest waarin we helaas een groot deel van onze activiteiten noodgedwongen moesten annuleren zoals de scholierenloop, hardloop-4-daagse, 10 voor pasen, clubmarathon, onder aan diek wedstried en uiteindelijk ook de zeemijlenloop. Daarnaast was ook de mogelijkheid om aan wedstrijden en loopjes ook heel beperkt en hebben we ook een deel van onze trainingen moeten aanpassen / annuleren.

Lees verder

Trainingen afgelast door Lockdown

Naar aanleiding van de volledige lockdown vanwege Corona vanaf 15-12-2020, hebben we als bestuur en trainers besloten de trainingen voorlopig t/m 19 januari te annuleren. We zien ook dat het sterk toenemend aantal corona besmettingen erg zorgelijk is en willen daarbij alle intenties van de lockdown volgen. De mogelijkheden binnen de protocollen van NOC/NSF en de atletiekunie zijn t/m 19 januari a.s. ook heel beperkt en willen jullie aansporen om dan toch alleen of in tweetallen te blijven lopen.

Lees verder

Trainingen wijziging door corona

Zoals in de vorige mail is aangegeven zijn we aan het uitzoeken wat de mogelijkheden zijn voor het geven van loop trainingen binnen de beperkingen welke door de overheid zijn aangegeven en hierbij is de veiligheid van een ieder ook uiteraard van belang

Lees verder

Ouder nieuws