Zondag 31 maart gezelligheidsloopje Groningen Delfzijl

 Op zondag 31 maart houden we weer een gezelligheidsloopje van Groningen naar Delfzijl en volgens inmiddels een goede traditie hoort daar na afloop het napraten onder het genot van een lekker kommetje soep en brood bij.

Om het voor iedereen mogelijk te maken om aan deze loop mee te doen, hebben we diverse opstapmogelijkheden bedacht. De loop zelf is 30 km, maar om de ongeveer 5 kilometer is het mogelijk om aan te sluiten. Zo past het dus perfect in het schema voor de marathons van bijvoorbeeld Luxemburg, Rotterdam, Hamburg en Klazienaveen of welke voorjaarsmarathon dan ook. Uiteraard is het ook leuk om het gewoon als  een gezellig duurloopje te doen. De deelnemers zullen naar de diverse opstappunten worden gebracht. Net zoals vorig jaar gaat er een fietser mee die de route aangeeft en die in het bezit is van een mobiele telefoon.

De starttijden zijn afhankelijk van de afstand, maar het is de verwachting dat we allemaal tegen 12 uur aankomen bij het clubhuis.  Als iedereen binnen is, dan gaan we beginnen met het eten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat we beginnen zonder jou. We nodigen iedereen van de vereniging uit om hier aan mee te doen. Ook jeugdleden en mensen die geen lid zijn, zijn van harte welkom om mee te doen.

Net zoals elk ander evenement, zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers. We denken aan mensen die helpen in de kantine en mensen die de lopers naar de startplekken brengen. Kan je niet lopen, dan zal het fijn zijn als je ons mee zal helpen.  Ook partners van leden worden hierbij van harte uitgenodigd om zich aan te melden als vrijwilligers. Uiteraard eten jullie gezellig een hapje mee!

Voor het evenement wordt een kleine bijdrage gevraagd. Voor leden van Fivelstreek vragen we 2,50. Niet-leden betalen € 5,00. Vrijwilligers hoeven als attentie voor hun hulp geen bijdrage te betalen. Op de dag zelf kan de bijdrage betaald worden.

Heb je zin om mee te doen of wil jij of je partner meehelpen als vrijwilliger, laat ons dit dan uiterlijk dinsdag 26 maart 2019 weten. Voor de opgave ligt een lijst in het clubhuis, maar je mag je ook per mail opgeven. Stuur dan een mail naar activiteiten@avfivelstreek.nl Geef hierbij wel aan welke afstand jij wilt gaan lopen, of dat je als vrijwilliger wil mee helpen (rijden en/of kantine). Diegene die wil rijden krijgt hiervoor een kleine onkostenvergoeding. De vertrektijden etc. worden op donderdag 28 maart via o.a. Facebook, de website, e-mail en middels het prikbord in het clubgebouw van AV Fivelstreek kenbaar gemaakt.

Met sportieve groet,

Mark, Wildrik en Ruud