44e Scholierenloop gewonnen door obs Termunterzijl.

 


Afgelopen zaterdag streden voor de 44e keer 460 scholieren uit het basisonderwijs voor het scholenklassement van de Scholierenloop. De openbare basisschool Termunterzijl ging met de 1e prijs aan de haal gevolgd door respectievelijk CBS de Windroos en OBS ‘t Zigt. 

Het volledige uitslagen overzicht is hieronder in te zien:De Scholierenloop wordt sinds jaar en dag georganiseerd door Atletiekvereniging Fivelstreek. Op het evenement kwamen naar schatting 1000 toeschouwers af. In totaal deden 20 basisscholen uit de regio mee aan de wedstrijd. De kinderen werden na de finish getrakteerd op een appeltje en een flesje water die beschikbaar werden gesteld door respectievelijk Unive Verzekeringen en Jumbo Noordman. Tevens heeft Unive Verzekeringen het startnummer gesponsord.

Voor foto's van het evenement, zie onder de hoofd banner de kop Foto's/video's


De Scholierenloop is hiermee een mooie opstap naar de kidsrun van de op 30 juni te houden Stadsloop Appingedam en die van de Zeemijlenloop welke op 28 oktober wordt gehouden in onze mooie havenplaats. Noteer deze data alvast in de agenda.
 
Kinderen die kennis willen maken met de atletieksport, zijn van harte welkom tijdens één van de trainingsavonden op de atletiekbaan van AV Fivelstreek te Delfzijl:


Pupillen (geboren in 2007 of later)

maandag en woensdag van 18.00 tot 19.00 uur

Junioren (geboren in 2006 of eerder)

maandag en woensdag van 19.00 tot 20.15 uur