AV Fivelstreek begint met een triathlongroep       AV Fivelstreek begint met een      Triathlongroep

Wil je beginnen met de triathlonsport?

Dan kan je vanaf februari trainen bij de AV Fivelstreek in Delfzijl.

Trainingen:

De looptrainingen worden verzorgd door de ervaren looptrainers van Fivelstreek op dinsdag- en donderdavond. Er zijn bij de Fivelstreek 6 loopgroepen, verdeeld op snelheid dus voor ieder niveau.

Zwemmen doen we in Dubbelslag (Zwet 60 te Delfzijl) op vrijdagavond wat verzorgd wordt door triatleet en voormalig trainer van wedstrijdzwemmers Martijn Meier. Zodra het warm genoeg is gaan we in buitenwater zwemmen en we proberen ook af en toe in de open water te gaan zwemmen.

Afbeeldingsresultaat voor foto's triathlon fietsen

Rond maart of april willen we starten met de fietstraining, Wietze de Vries oud-wielrenner gaat deze training verzorgen op de maandagavond.

Wedstrijden:

Als je mee wil doen met wedstrijden dan kan dat natuurlijk ook, we gaan een aantal wedstrijden uitzoeken waar we gezamenlijk naar toe gaan.

Aanmelden:

Mail naar triathlon@avfivelstreek.nl of je komt gewoon op donderdag 1 februari om 18:00 naar het clubhuis van de Fivelstreek waar we na een korte kennismaking gezamenlijk gaan hardlopen op de baan.  Je kan 1 maand vrijblijvend meetrainen.Adres clubhuis AVFivelstreek:

Sportpark Centrum

Burgemeester Boeremalaan 3

9934 EM  Delfzijl

 

Voor meer informatie: www.avfivelstreek.nl/triathlon