Indeling teams RUN van Winschoten (Update 8 alweer)

RUN 2018:

Er zijn dit jaar als vanouds weer vijf teams ingeschreven voor de RUN van Winschoten. Het aantal deelnemers was de laatste paar jaar behoorlijk teruggelopen tot een dieptepunt van slechts 1 team het afgelopen jaar. Mede dankzij inspanningen van Dick, Ida en Tjakko zijn we dit jaar weer met een grote groep in Winschoten. Er is al een teamindeling gemaakt en de teams zijn al ingeschreven – alle deelnemers hebben als het goed is een persoonlijke uitnodiging (via e-mail) gekregen om zich aan te melden voor 1 van de vijf teams. De teams zijn als volgt ingedeeld:


Lopers graag melden op de aangegeven tijd bij de tent in de buurt van start/finish aan de W.U. Stikkerlaan linkerzijde komende vanaf de rotonde richting start/finisch. Vlag Fivelstreek hangt in top. – wanneer je niet mee gaat lopen ben je altijd welkom om de lopers aan te moedigen en een ‘bakkie’ in de tent. Voor de lopers is belangrijk om tijdig aanwezig te zijn en het bijgevoegde schema is een benadering op basis van de aangegeven 10 km tijden.

Wijzigingen graag z.s.m. doorgeven aan Ida, Dick of Tjakko.

Let OP: ruilingen kunnen alleen in overleg!! met Ida / Tjakko gaan.
 Anders krijgen we verwarring in het tijdschema wanneer
mensen aanwezig moeten zijn.

Als er nog mensen zijn die zich alsnog willen opgeven of op de reserve lijst willen plaats nemen, dan graag. Aanmelden bij Ida / Tjakko