Loopgroep trainingen weer van start (update)

Aan alle lopers van de AV Fivelstreek,

Zoals in de mail van de afgelopen vrijdag is aangegeven zijn de maatregelen met betrekking tot het hardlopen in groepen versoepeld met ingang van 11 Mei en is het weer mogelijk om onder voorwaarden de loopgroepen weer op te gaan starten. Hiervoor is dier Ida en Dorian een protocol opgesteld en een bijbehorend schema (tot 30 Juni) en dit protocol is bij de gemeente Delfzijl ingediend en inmiddels goedgekeurd - We mogen weer beginnen!!!

De risico's van Corona besmettingen zijn zoals het nu lijkt wel verminderd maar nog niet voorbij - houdt je dus goed aan de voorschriften in het protocol en de algemene richtlijnen van de atletiekunie - NOC/NSF waarvoor een link is opgenomen in het protocol en lees zowel ons eigen protocol als dat van de atletiekunie goed door voordat je aan de trainingen gaat deelnemen zodat je weet wat er van je wordt verwacht. 

Voel je je niet vertrouwt met de genomen maatregelen kom dan niet en blijf voor jezelf lopen.

De gemeente ziet ook toe op naleving van de voorschriften en kan bij het niet volgen van het protocol hoge boetes opleggen aan zowel de vereniging als de individuele lopers en ook de toestemming weer intrekken. Houdt je dus goed aan de voorschriften in het protocol en volg de aanwijzigingen van de trainers goed op. Dit is ook het geval wanneer je buiten de clubtrainingen met elkaar iets afspreekt - dit is weliswaar eigen verantwoordelijkheid maar indien we ons hierin niet houden aan de RIVM richtlijnen zal dit geen positief beeld geven over het hardlopen in groepjes - de max groepsgrootte van 10 is alleen van toepassing op onze clubtrainingen genoemd in het schema en in alle andere gevallen gelden nog steeds de algemene maatregelen voorgeschreven door het RIVM.

Wanneer er door vergaande versoepeling meer mogelijk is zullen we ook onze werkwijze en schema hierop aanpassen.

We hebben alleen voor de komende week nog een baantraining ingepland - vanaf 25 Mei zal worden begonnen met de renovatie van de baan en kunnen hier dan geen gebruik meer van maken - planning is dat de baan uiterlijk 1 september weer beschikbaar zal zijn.

Veel loopplezier toegewenst!!

Met vriendelijke groet,

Boelo RaskeLet op! het loopschema staat afgedrukt op de laatste pagina van het protocol