Marathonreis 2020 naar Hannover

Und wir fahren wieder in die Heimat! De voorjaarsmarathonreis van de AV Fivelstreek gaat in het weekend van 24 tot en met 27 april naar Hannover.

Tien jaar geleden zijn we er ook al geweest en we gaan opnieuw naar Fereinpark Irenensee, op een half uurtje rijden van deze fraaie stad, waar we de nog beschikbare bungalows en chalets hebben gereserveerd. Er kunnen maximaal 40 mensen mee. De prijs voor drie nachten ligt per persoon op ongeveer 75 euro.

Het is intussen een fijne traditie geworden. Deze trips voerden de geelzwarte brigade al naar ‘wereldsteden’ als Praag, Wenen, Luxemburg, Kassel, Hannover, Visé, Antwerpen, Bonn, Leipzig, Gelsenkirchen en Enschede.

Het deelnemersaantal ligt  steeds tussen de 30 en 40. Die waren altijd verzekerd van één ding: de reizen van Fivelstreek vinden uitsluitend plaats onder uitstekende weersomstandigheden.

Er kan tijdens de HAJ Hannover Marathon  worden gekozen uit een keur aan afstanden: marathon, halve marathon, 10 km en marathonestafette. En dat allemaal over het – naar eigen zeggen – vlakste parcours van Duitsland. Degenen die een decennium geleden van de partij waren, kunnen dat bevestigen.

 Fivelstrekers die het wat lijkt: laat gauw van je horen (via mail of persoonlijk contact). Als centraal mailadres hebben we: agnizle@ziggo.nl.

met vriendelijke groet,

de reiscommissie,

Tineke Brondsema
Margreet Elzinga

Wiebo Elzinga

Bram Noordhuis