Zeemijlenloop 2019

Zeemijlenloop 2019.

Met fantastisch hardloopweer, een nieuw baanrecord, een nieuw onderdeel van 1 Zeemijl voor de kinderen en ook nog dit jaar een nieuwe website, kunnen we terug kijken op een absoluut geslaagde sportieve 8e editie van de Zeemijlenloop. 

Veel vrijwilligers van onze club of van het thuisfront hebben geholpen om deze editie te laten slagen. Iedereen hartstikke bedankt! En zeker de trouwe kantinecommissie die steeds voor de inwendige mens zorgde. 

Drie groepen vrijwilligers wil ik toch extra benoemen, hun inzet van arbeid en tijd verdiend respect. Ja, ja klinkt misschien wat zwaar op de hand, maar nu 24 uur later kijk ik terug en denk: eigenlijk bijzonder en soms absurd hoeveel vrije uren een kleine ploeg mensen vrijwillig beschikbaar stelt. 

Dus bij deze:

1. Alle vrijwilligers die gepland of spontaan hebben geholpen om de loodzware inschrijftent op te bouwen en zondagavond weer af te breken, bedankt!

2. De uit de nood helpers. Vrijwilligers die eigenlijk wat anders hadden gepland die zondagmiddag, maar onze noodoproep om hulp niet wilde negeren en zo de onvoorziene gaten in het vrijwilligersschema opvulde.

3. Ans, Eloise, Gerard, Henk, Ineke, Ingrid, Jan ten Hove, Linda, Marjan en Mark dit zijn de namen die schuil gaan achter de Zeemijlencommissie. Hun uren en inzet zijn onmisbaar geweest. Echt super bedankt!! 

Janna Sieburgh

Voorzitter commissie Zeemijlenloop Delfzijl