Zondag 24/02 rondje Schildmeer

Het werd al enige tijd geleden aangekondigd en aanstaande zondag is het dan zo ver: een rondje Schildmeer. Sinds vorig jaar vast op de agenda en in het verleden hebben we als club ’s zomers wel eens dit mooie parcours gelopen. 


We starten deze keer bij Golfclub Duurswold. In de zoektocht naar een gelegenheid om na het lopen een kop koffie te kunnen drinken, zijn we bij de golfclub uitgekomen. De horeca rondom het Schildmeer is het komende weekend gesloten, maar de golfclub wil graag ons een plezier doen. Normaal gesproken stelt de Golfclub de kantine niet beschikbaar. Echter, zij wil Atletiekvereniging Fivelstreek als verenigingen onder elkaar graag helpen. De koffie en het gebak staat voor ons klaar. Een ieder kan op eigen rekening wat lekkers nuttigen.  


Het vertrek is om 9.15 uur bij Golfclub Duurswold (Roegeweg 2 in Steendam). Er is bij de golfclub volop parkeergelegenheid, maar samen rijden is natuurlijk gezelliger en beter voor het klimaat. Je hoeft je niet van te voren aan te melden.


We rekenen zondag weer op een grote opkomst. Tot dan!