AV Fivelstreek organiseert Run Bike Run Op donderdagavond 30 augustus houden we, wegens groot succes van de eerste editie, voor de derde keer een run-bike-run. De run-bike-run is voor alle leden en lopers uit de regio en wordt afgesloten met een BBQ. Onze jeugdleden worden dan ook van harte uitgenodigd om mee te doen. 
 
In tweetallen wordt een parcours van 14 kilometer door Delfzijl afgelegd. Het is een afwisselend en veilig parcours. Om de verrassing compleet te houden, maken we de route nog niet bekend. Dat zien jullie op 30 augustus wel. De bedoeling van de run-bike-run is dat de afstand afwisselend fietsend als hardlopend wordt afgelegd. Een teamlid start met fietsen en het ander teamlid met lopen. Na elke kilometer wordt er gewisseld. Iedereen legt dus dezelfde afstand af op de fiets. Het is géén wedstrijd en er worden geen prijzen uitgereikt. De run-bike-run is een mooie start voor het nieuwe seizoen. Net na de vakantie even weer lekker rustig aan beginnen. Niet-leden zijn ook welkom om mee te doen aan de run-bike-run.  

 

 
Bij de nazomer hoort een BBQ! Dat vinden wij ook dus wat is er nou mooier om na die tijd gezellig met elkaar te BBQ-en. Voor leden is deelname aan de BBQ (all-in) gratis. Ook niet-leden mogen mee doen. Daarvoor vragen we een kleine bijdrage van 15 euro. Helpen niet-leden mee, dan mogen ze als attentie gratis mee  doen met de BBQ. De run-bike-run wordt gecombineerd met de maandelijkse nazit. 
 
Bij NEC hebben we 2 kleedkamers besproken , zodat je na het lopen kunt gaan douchen en fris en fruitig aan de BBQ kunt verschijnen. 
 
De run-bike-run komt in de plaats van de hardlooptraining op de donderdagavond. We beginnen om 18.45 uur en gaan er vanuit tegen 20.15 uur aan de BBQ te zitten. Hoe laat het eindigt, is aan je zelf. Niks moet, alles mag. 
 
Hoe op te geven? Je geeft je per persoon op door je naam via de mail (activiteiten@avfivelstreek.nl) door te geven of je geeft je op door in te schrijven op de intekenlijst. De tweetallen maken we als alle inschrijvingen binnen zijn. Het is dus niet de bedoeling dat je zelf teams gaat maken. Het doel is ook dat de leden elkaar beter leren kennen. Zo maak je ook een keer kennis met iemand uit een andere groep. De deelnemers zorgen zelf voor een fiets. In verband met het doen van inkopen en het samenstellen van tweetallen is opgave mogelijk tot uiterlijk zondag 26 augustus. Dit in verband met de bestellingen voor de BBQ. Op dinsdag 28 augustus wordt via de mail, de website en op het prikbord in het clubgebouw bekend gemaakt met wie je samen loopt en fietst.   
 
We verheugen ons weer op een mooi evenement! 
 
Activiteitencommissie Fivelstreek
Mark, Wildrk en Ruud