Skip to main content Skip to footer

Athletic Champs Leeuwarden

Vanmorgen hebben we met 6 pupillen deelgenomen aan de Athletics Champs wedstrijd in Leeuwarden, waar er voor iedereen maar liefst 7 onderdelen op het programma stonden. Met als laatste onderdeel, meters maken. Een soort coopertest en dat viel vandaag niet mee, want het was best warm 🥵 maar wat deden ze het goed!
Giovanny, Eva en Tess deden mee bij de A pupillen. Alle 3 hebben ze zichzelf weer op 1 of meerdere onderdelen weten te verbeteren. Super knap!
Omdat Athletics Champs wedstrijden zijn in teamverband en je minimaal 6 atleten moet hebben om een team te kunnen vormen, werden Giovanny, Eva en Tess samengevoegd met pupillen van AV start en AV Spartacus. Dit bleek een super combinatie te zijn, want ze wisten de 1e plaats te veroveren.
Tessa, Femke en Isa deden mee bij de B/C/mini pupillen. Voor Femke was dit haar 1e grote wedstrijd, super spannend! Maar wat hield ze zich goed. Alle 3 de dames wisten PR's binnen te slepen. Goed gedaan! Omdat Tessa, Femke en Isa ook maar met z'n drieën waren, werden ook zij samengevoegd en wel met pupillen van AV Jahn II en AV start. Dit was ook een goede combinatie, want dit team wist de 3e plaats mee naar huis te nemen.
Gefeliciteerd toppers en Niek bedankt maar weer voor de goede begeleiding en coaching

About the author

avFivelstreek