Skip to main content Skip to footer

Beginnen met hardlopen?

start to run bij AV Fivelstreek vanaf 4 maart

Aanmelden

Voordat je je echt aanmeldt, kun je vrijblijvend een aantal keren meetrainen. Bel of whatsapp van tevoren even met 06-15901148 (Bram Noordhuis) zodat we kunnen zorgen dat je door een trainer wordt opgevangen. Als je lid wilt worden kan dat ook door een papieren aanmeldformulier (vraag even aan een trainer) in te vullen.

Online kan ook via de volgende stappen, maar dan ben je direct lid.

Onderstaand het aanmeldformulier voor een lidmaatschap van AVFivelstreek.
Vergeet niet om het machtigingsformulier te downloaden, te ondertekenen en in te leveren bij je trainer.

Doorlopende Machtiging AV Fivelstreek

Loopsport

Bij AV Fivelstreek vinden de trainingen plaats op een prachtige atletiekbaan en verder buiten de baan in Delfzijl en omgeving. Je bent van harte welkom om eens een paar trainingen bij te wonen. Er is voor iedereen (beginners, gevorderden, jong en oud) wel een geschikte groep te vinden om je bij aan te sluiten. Aanmelden kan door bovenstaand aanmeld formulier in te vullen en te bevestigen door op de aanmeld button te klikken. Er kan ook altijd vrijblijvend een trainingsavond bijgewoond worden om de eventuele twijfel weg te nemen. 

 

Baanatletiek

Voor de baanatleten zijn er drie trainingsgroepen: pupillen (6-10 jaar), junioren (11-19 jaar) en senioren. De trainingen vinden plaats op de atletiekbaan. 's Winters is de maandagtraining in Sportcentrum Eelwerd in Appingedam. Je bent van harte welkom om eens een paar trainingen bij te wonen. Aanmelden kan door bovenstaand aanmeld formulier in te vullen en te bevestigen door op de aanmeld button te klikken. Er kan ook altijd vrijblijvend een trainingsavond bijgewoond worden om de eventuele twijfel weg te nemen. 

 

Triatlon

De triatlon-training bestaan uit zwemtrainingen (hoofdzakelijk in zwembad Dubbelslag in Delfzijl), hardlooptrainingen op de dinsdag- en donderdagavond en fiets trainingen.
Aanmelden kan door bovenstaand aanmeld formulier in te vullen en te bevestigen door op de aanmeld button te klikken. Er kan ook altijd vrijblijvend een trainingsavond bijgewoond worden om de eventuele twijfel weg te nemen.