Skip to main content Skip to footer

Evenementen voor iedereen

bij de gezelligste atletiekvereniging van Groningen!

Evenementen voor iedereen

bij de gezelligste atletiekvereniging van Groningen!

Evenementen voor iedereen

bij de gezelligste atletiekvereniging van Groningen!

Hardlopen voor iedereen en overal

bij de gezelligste atletiekvereniging van Groningen!

Evenementen

Zeemijlenloop Delfzijl

Door AV Fivelstreek wordt sinds 2012 de Zeemijlenloop Delfzijl georganiseerd. Een uniek hardloopevenement, omdat de afstanden worden gemeten in Zeemijlen.

Pinkstertrail Delfzijl

De Pinkstertrail Delfzijl, de opening van de Pinksterfeesten Delfzijl. Ongeveer 500 deelnemers gaan dan hardlopend of rennend door gebouwen van Delfzijl, die doorgaans voor het grote publiek gesloten blijven. Het is dan ook de ideale start van het grootste feest van het jaar in Delfzijl!

 

Nazit

Iedere laatste donderdagavond van de maand hebben we na de hardooptraining onze gezellige nazit. Tijdens deze avond is het motto: Niks moet, alles mag. 

Rondje Schildmeer

Even buiten Appingedam ligt het Schildmeer. Een prachtig natuurgebied. Wist je dat helemaal om het Schildmeer kunt lopen? Wij wel.

Gezelligheidsloop

Ieder jaar trainen verschillende leden voor de marathons die vaak in het voorjaar of begin zomer worden gehouden. En bij het trainen horen ook de lange duurlooplopen.

10 voor of na Pasen

AV Fivelstreek heeft een mooie manier om Pasen te vieren, namelijk een hardloopevenement. De 10 voor of na Pasen is een jaarlijks terugkerend hardloopevenement.

Scholierenloop

Een van de jaarlijkse tradities die Delfzijl rijk is, is de Scholierenloop. Veel inwoners uit Delfzijl en directe omgeving hebben in de afgelopen jaren zelf meegedaan en zijn nu aanwezig om hun eigen kinderen aan te moedigen. 

Onder aan diek

Jaarlijks vindt op ons Sportpark Centrum medio september de Onder aan Diek wedstrijd plaats. Een atletiek voor baanatletiek en framerunning dat door onze eigen vereniging georganiseerd wordt.

Hardloop4Daagse

Lopen is jouw passie en uitdagingen jouw middle name? Dan is de Hardloop4Daagse van AV Fivelstreek dé activiteit voor jou! Vier avonden achter elkaar lopen is een uitdaging die je niet wilt missen.

Marathonreis

Ieder jaar gaan we als vereniging op reis met als doel samen een marathon te lopen. De reis is niet alleen voor de marathonlopers, maar ook deelnemers aan de halve marathon en de 10 km gaan mee. 

Run-Bike-Run

Dat fietsen en rennen goed samen gaan, weten we inmiddels. Dat je het ook tegelijk kan doen, is minder bekend. Dat doen we bij de Run-bike-run. Jaarlijks rond eind augustus/ begin september houden we de Run-bike-run. 

Estafette Run Winschoten

Als vereniging doen we ieder jaar in september mee aan de Run van Winschoten. De Run van Winschoten behoort tot de grootste hardloopevenementen in de provincie Groningen. Naast de 100 en 50 km heeft de Run van Winschoten ook een prima 10 x 10 km estafette. 

Oliebollenloop

We beginnen het jaar goed en sluiten het op een goede manier af. Dat doen we door de Oliebollenloop. Tijdens de Oliebollenloop loop je met elkaar een route en na het sporten wens je elkaar onder het genot van een hapje en een drankje in het clubgebouw de beste wensen voor het komend jaar.