Skip to main content Skip to footer

Atletiek voor jong en oud

bij de gezelligste club van Groningen

Beginnen met hardlopen?

start to run bij AV Fivelstreek vanaf 4 maart

Evenementen voor iedereen

Bij de gezelligste atletiekvereniging van Groningen!

Alle vormen van atletiek

bij de gezelligste club van Groningen

Framerunning

Bij de gezelligste atletiekvereniging van Groningen!

Over de club

Bij de gezelligste vereniging van Groningen kun je  terecht voor baanatletiek (jeugd/senioren), hardlopen en triatlon. We zijn een actieve vereniging, waar sfeer en goed sporten voorop staan. We organiseren en nemen deel aan diverse activiteiten, zoals:

Contact

AV Fivelstreek
Burgemeester Boeremalaan 3
9934 EM Delfzijl

Lidmaatschap/Contributie

Je kunt enkele trainingen geheel vrijblijvend meedoen. Daarna kun je besluiten lid te worden van onze vereniging.  De contributie bedraagt voor 2024:

Sponsoren

Ben jij ook op zoek naar meer bezoekers op je website en betere vindbaarheid in Google? Het LG CMS van Landstra & de Groot webdesign kan het! 

Bestuur en organisatie

Bram Noordhuis Voorzitter

Vertrouwenspersoon

Als vereniging hechten we veel waarde aan (sociale) veiligheid. Het is heel belangrijk dat je bij AV Fivelstreek jezelf kunt zijn. Wanneer dit niet het geval is en je voelt je op de een of andere manier belemmerd of gehinderd bij het uitoefenen van je sport, trek dan aan de bel bij Irene als vertrouwenspersoon.

Statuten en reglementen

De statuten van onze verenging 

Privacybeleid

Atletiekvereniging Fivelstreek dient als sportvereniging zorgvuldig met uw persoonsgegevens om te gaan. In dit Privacybeleid informeren we de leden van Atletiekvereniging Fivelstreek over hoe de vereniging dat denkt te doen.  

Aanmelden

Voordat je je echt aanmeldt, kun je vrijblijvend een aantal keren meetrainen. Bel of whatsapp van tevoren even met 06-15901148 (Bram Noordhuis) zodat we kunnen zorgen dat je door een trainer wordt opgevangen. Als je lid wilt worden kan dat ook door een papieren aanmeldformulier (vraag even aan een trainer) in te vullen.