Skip to main content Skip to footer

Bouwwerkzaamheden van start

De kop is eraf! Vrijwilligers voor werk aan aanbouw gevraagd. Ook als je niet vaak kunt ben je welkom
De eerste bouwmaterialen liggen al naast het clubgebouw, de realisatie van de aanbouw van onze kantine is dinsdagmorgen van start gegaan. Vanzelfsprekend met de bodemwerkzaamheden. Kraanmachinist Wiebo, geassisteerd door Jan van der Eide, heeft de eerste grond verplaatst.
De aanbouw, met kleedkamer, vergaderruimte en een opslag voor materialen wordt mede mogelijk gemaakt door subsidies en zelfwerkzaamheid van onze leden.
Veel leden hebben al aangeven te willen helpen. Dat kan op vele manieren. Er zijn lichte en iets zwaardere klussen. Met minder of meer denkwerk.
Om een en ander in goede banen te leiden, wil het bouwteam graag een appgroep met bouwers/helpers lanceren. Diegenen die af en toe of wat vaker mee willen helpen kunnen zich via de mail opgeven voor deze appgroep ‘bouwers av fivelstreek’. Dat kan middels het doorgeven van het telefoonnummer via: wiebo.elzinga@gmail.com.
In de appgroep zullen vervolgens oproepen worden gedaan voor bepaalde werkzaamheden, bijvoorbeeld op een zaterdag, een doordeweekse dag of avond. Je kunt dan aangeven of je op dat moment beschikbaar bent.

About the author

avFivelstreek