Skip to main content Skip to footer

Cadeau shirt passen

Dit jaar bestaat onze vereniging 50 jaar. Wie jarig is, trakteert. Dat gaat we al meteen aan het begin van het jubileumjaar doen.
We grijpen het moment aan om de clubkleding aan te passen. In eerste instantie bij de loopgroep. Bij de baanatletiek doen we dit over een paar jaar. De reden is dat er voor de jeugd en junioren net nieuwe kleding is aangeschaft. 
De belangrijkste wijziging is dat de hoofdkleur van de kleding zwart wordt. Het vertrouwde geel/zwart blijft wel. Dit heeft vooral een praktische reden, het is namelijk steeds moeilijker (lees: duurder) om de goede kleur geel van shirts te bestellen en de zwarte baan aan de zijkant van het shirt moet ook precies zo en niet anders. Het vertrouwde AVF-logo blijft, in geel, met een kleine kleurenaanpassing: de drie wimpels worden geel, lichtgrijs, donkergrijs. 
Om die verandering te markeren krijgt ieder lid (ook de jeugd en junioren dus) een functioneel T-shirt (met klein logo voorop en groot logo achterop) en een bidon (met logo) van de club. Om iedereen de juiste maat te geven is er vanaf donderdag een pasmogelijkheid in de kantine, dus als je een T-shirt wilt, graag je naam en maat noteren voor 24 januari. Om er zeker van te zijn dat het shirt je past, is het aan te raden om naar de vereniging te gaan om te passen. Het zal natuurlijk zonde als je een maat opschrijft en waaruit later blijkt dat het shirt je te klein of juist veel te groot is. 
Om de verandering in de kleding kracht bij te zetten komt er een AVF-kledinglijn in een eigen webshop. Deze wordt geheel verzorgd door Mossel Sport in Appingedam. Nog even geduld we komen hier zo snel mogelijk op terug. 

About the author

avFivelstreek