Skip to main content Skip to footer

Clubleden zijn in vorm

Op 6 mei heeft Wietze in Frankrijk de halve triatlon van Lacanau gedaan. Met een totaaltijd van 05.08.03 eindigde de Damster atleet op een 7e plek in zijn categorie en werd hij 183e overall. Goed gedaan!
In Kopenhagen werd op 14 mei de Copenhagen Marathon gehouden. Bart reisde af naar de stad van de Kleine Zeemeermin en liep de 42,2 km in een tijd van 3 uur en 45 minuten.
In Hardenberg vond op 20 mei de Vechtdal halve marathon plaats. Barry trok voor dit evenement de hardloopschoenen en ging met een tijd van dat niet onverdienstelijk. Met een tijd 1.19.34 werd hij 3e overall en 2 in zijn categorie. Een dag later vond in Frederiksoord de Kolonieloop plaats. Harma en Franciska waren van de partij. Harma legde de afstand af in een tijd van 1.46.49. Franciska volgde een seconde later.
Op 24 mei deden deden Wietze, Gerard en Demian mee als estafetteteam aan de baanwedstrijd in Hoogeveen. . Gerard was de startloper, hierna Demian en derde loper Wietze. Dit 60 ronden lang, iedere loper dus 20 ronden. Het was een spannende strijd om de eerste plaats, uiteindelijk ging de winst naar het team van Lopers Company Hoogeveen en ging het team Wietze, Gerard en Demain 2e. Drie dagen later waren Gerard, Demian en Jorus van de partij bij het Drenthe Loopfestijn op de afstand 10 km. Gerard pakte het goud door in een tijd 34.33 over de streep te komen. Demian ging met een tijd van 37.38 er vandoor met het brons. Jorus volgde met een prima tijd van 41.22.