Skip to main content Skip to footer

Doe jij met ons mee aan de Run van Winschoten

Zoals ieder jaar wordt in september in Winschoten de Run van Winschoten gehouden. Als vereniging doen we hier al jaren aan mee en ook dit jaar willen we graag met een paar teams van de partij zijn. Doe jij als lid van AV Fivelstreek ook mee?
De Run van WInschoten is op zaterdag 14 september. Voor wie de Run van Winschoten nog niet kent: de Run van Winschoten is een hardloopevenement waar door deelnemers 50 of 100 km individueel of in estafettevorm wordt gehouden. De estafette houdt in dat elke deelnemer van het team 10 km loopt. Een team bestaat uit 10 deelnemers. Als vereniging doen we mee aan de estafette, maar enkele leden doen ook mee aan de 50 km en de 100 km individueel.
Als deelnemer aan de estafette loop je nooit alleen. Iedereen die 10 km kan hardlopen, kan meedoen. Met elkaar maken we er een mooie dag van. Ben je ook van de partij? Schrijf je naam dan op het intekenformulier in het clubgebouw. Vergeet daarbij niet je mailadres en de tijd die je verwacht te lopen te vermelden. De eerste loper van de 10 km estafette loopt om 9.30 uur. Je kan je voorkeurstijd opgeven. We proberen hier zo veel mogelijk rekening mee te houden. Je kan je ook aanmelden door een mailtje te sturen naar het secretariaat@avfivelstreek.nl. Aanmelden kan tot 12 augustus.
Heb je vragen: neem dan gerust contact op met Ida, Tjakko of Mark

About the author

avFivelstreek