Skip to main content Skip to footer

Jeugd presteert tijdens 1e indoorwedstrijd van 2024

Vandaag zijn we zowel met de pupillen als met de junioren naar Drachten getrokken voor de 1e indoor wedstrijd van dit jaar.
Als 1e waren de pupillen aan de beurt. Voor de pupillen was het weer een Athletics Champs wedstrijd, waarbij er dus in teamverband gestreden worden.
Femke, Noor, Tessa, Sophie, Isa, Ravi en Naud vormden samen een volledig Fivelstreek team in de u10 leeftijdsklasse. Er werd hard gestreden en er vielen weer vele PR's. Mooi om te zien was ook dat ze elkaar steunden als het even wat minder goed ging.
Tiffany, Lisette, Sara, Willemijn en Jesper vormden samen met 3 atleten van AV Spartacus een team in de klasse u12 jaar. Ook hier werd hard gestreden en vielen weer mooie PR's. En ondanks dat dit een samengesteld team was, was er hier ook steun voor elkaar.
's Middags was het de beurt aan de junioren. Marijke, Renate, Tess, Sylvan en Giovanny deden elk in hun eigen categorie mee. Ook hier vielen weer mooie resultaten. Giovanny wist zelfs een mooie zilveren medaille mee naar huis te nemen, gefeliciteerd!
Niek en Daphne kunnen weer terugkijken op een geslaagde dag

About the author

avFivelstreek