Skip to main content Skip to footer

Mis geen belangrijk nieuws.

Ons klimaat verandert. Dat zorgt voor meer extreme weersomstandigheden. Omstandigheden, zoals gladheid, heftige stormen en tropische temperaturen, die ervoor zorgen dat af en toe een training niet door kan gaan.
Tot nog toe probeerden we iedereen op de hoogte te stellen via Facebook, een mailtje en de website. Prachtige manieren, maar niet iedereen gebruikt Facebook en met de twee andere manieren bereik je veel mensen niet tijdig.
Eén van onze leden, Ingrid Super, kwam via haar werk op het idee voor de volgende oplossing: een speciale whatsappgroep. Die werkt net iets anders dan een normale whatsappgroep. Er kan namelijk niet op gereageerd worden.
Deze eenrichtingsverkeer-whatsapp blijkt in de zakelijke praktijk in logistieke zaken heel goed te werken.
We gaan hem als bestuur, en namens de vele commissies, gebruiken om mee te delen dat er een training niet doorgaat. We gaan de whatsappgroep ook gebruiken om een herinnering te versturen als er een clubactiviteit is, bijvoorbeeld de maandelijkse nazit op de laatste donderdag van de maand.
Hoe gaat het in zijn werk? je kunt een appje sturen naar Ingrid, die de speciale whatsappgroep wil gaan maken. Het appje kan naar: 06-57314110,
Met vriendelijke groet,
Het bestuur

About the author

avFivelstreek