Skip to main content Skip to footer

NK indoor

Vandaag namen 5 junioren deel aan de NK indoor voor junioren. Giovanny en Tess deden mee bij de u13 en hebben goed van zich laten horen.
Giovanny plaatste zich op maar liefst 2 van de 3 onderdelen voor de finale, namelijk bij het verspringen en de 60m horden. Bij het verspringen kwam hij tot een 11e plaats en bij de horden wist hij met een nieuw PR 6e van Nederland te worden. Super knap! Tess begon met de 150m sprint, ze ging als een speer en maakte toen helaas een lelijke val. Ze stond op en besloot om toch trots te finishen. Na deze val had ze 3 flinke schaafwonden, deze hebben we goed afgeplakt en zo kon Tess toch nog de 1000m lopen en verspringen. Helaas geen PR, maar wel een hele ervaring rijker.
Bij de u14 was het de eer aan Anneloes, Ruth en Renate.
Anneloes deed mee aan de 60m horden en de 600m. Ze wist een mooi PR te lopen op de 600m, heel knap aangezien ze een tijdje wat minder heeft kunnen trainen.
Ruth koos vandaag alleen voor de loop onderdelen en heeft dit keurig gedaan. Ze liep een mooi PR op de 60m sprint en op de 1000m. De 150m liep ze vandaag voor het eerst.
Renate nam deel aan het verspringen en kogelstoten. Verspringen liep niet helemaal lekker, maar kogelstoten ging top. Ze verbeterde haar PR met ruim een halve meter!
Het was een geslaagde dag met weer hele mooie resultaten en er is weer veel ervaring opgedaan. Nu op naar komende zondag, want dan zijn de pupillen aan de beurt

About the author

avFivelstreek