Skip to main content Skip to footer

Pupillen van de partij bij Athletics Champs Wedstrijd

Op 4 februari deden er 6 pupillen mee aan een Athletics Champs wedstrijd in Drachten.
Giovanny, Eva en Tess deden mee bij de pupillen A en werden samengevoegd met de A pupillen van AV Aquilo uit Winschoten. Dit omdat je bij dit soort wedstrijden in teamverband strijd en wij niet zelf een volledig team konden samenstellen. Er werd hard gestreden. Giovanny en Eva wisten weer een PR aan te scherpen. En Tess durfde op de sprint weer te starten uit de startblokken, nadat ze daar vorig jaar angstig voor was geworden door een val. Als team helaas niet genoeg punten voor een podium plaats, maar wel hele mooie persoonlijke prestaties, waar ze zeker met trots op terug mogen kijken!

Willemijn, Isa en Zoey werden met hun 3 ingedeeld bij de B pupillen. En dat terwijl Isa een C pupil is en Zoey is zelfs nog een mini pupil en dit was ook nog eens haar 1e wedstrijd. Extra spannend dus.
Deze 3 meiden werden samengevoegd met het team van AV Horror uit Sneek. En gezamenlijk wisten ze alle andere teams de baas te blijven en dus mochten ze met een mooie 1e plaats naar huis. En individueel zijn er weer scherpe PR's neer gezet. Super gedaan meiden!
Niek en Daphne bedankt maar weer voor de goede begeleiding!

About the author

avFivelstreek