Start To Run

Wat is dé manier om te leren hardlopen?

Leren hardlopen kan al in zeven weken. En het maakt niet uit of je nu al fit bent of niet. Of je (iets) te zwaar bent of prima op gewicht. Wat wel uitmaakt is dat je niet alleen van start gaat en de juiste begeleiding krijgt. Yakult Start to Run is dé manier om te leren hardlopen zonder die moeilijke stap alleen te zetten. 

 

Start To Run

 

Hoe werkt Start To Run?

Het Yakult Start to Run programma is voor iedereen. Mannen en vrouwen, jong en oud, totaal ongetraind en beginners. In zeven weken leer jij 25 minuten aaneengesloten hardlopen op je eigen tempo.

Een professionele trainer begeleidt en coacht jou hierbij. Je leert de juiste loophouding- en techniek. En je traint altijd in een groep, wel zo gezellig en veilig toch? Samen werk je naar hetzelfde doel: 25 minuten hardlopen in week 7 tijdens de Start to Finish loop. Jaarlijks hebben we twee keer per jaar een Start to Run groep

 

Meer informatie start to run

 

Proeftraining zaterdag voor de werkelijke start

Twijfel je of je Start to Run leuk vindt? Of ben je wellicht onzeker of je het wel kunt? Wil je overleggen met een trainer of Start to Run wat voor jou is? Loop dan binnen bij een proeftraining die plaats vindt de zaterdag vooraf gaand aan de werkelijke start to run data. Deze proeftraining start dan om 9.30 uur, clubhuis AV Fivelstreek, op het Sportpark Centrum aan de  Burg.Boeremalaan 3 Delfzijl, en proef alvast de sfeer, maak kennis met je trainer en je toekomstige loopmaatjes. Aanmelden voor de proeftraining hoeft niet maar kom in sportkleding want dan kun je meteen ook ervaren hoe zo'n training gaat! 

Testrun start to run groep

 

Gratis fitprogramma

Ben jij enthousiast en kun je niet meer wachten? Bereid je dan vast voor met het gratis fitprogramma voor thuis.

 

Waarom hardlopen?

Omdat hardlopen je helpt gezond en fit te worden én te blijven. En de overtollige kilo’s? Die raak je kwijt. Daarbij: hardlopen doe je waar, wanneer en met wie jij wilt. En stel je eens voor hoe trots en goed jij je voelt na die zeven weken!   

 

De start to run vindt plaats in maart en in september

Start n Delfzijl bij Loopgroep Fivelstreek. Sportpark Centrum Delfzijl, om  09.30 uur.

 

Schrijf je nu in!