Skip to main content Skip to footer

Start to Run samen beginnen met hardlopen

Vanaf 9 maart!

Start to run

Dé manier om te leren hardlopen!

Leren hardlopen kan al in 7 weken. En het maakt niet uit of je nu al fit bent of niet. Of je (iets) te zwaar bent of prima op gewicht. Ben je geblesseerd geweest of heb je een tijdje niet hardgelopen? Dat maakt allemaal niks uit. Wat wel uitmaakt is dat je niet alleen van start gaat en de juiste begeleiding krijgt. Yakult Start to Run is dé manier om te leren hardlopen zonder die moeilijke stap alleen te zetten.

Meld je meteen aan!

Hoe werkt Start To Run?

Het Yakult Start to Run programma is voor iedereen. Mannen en vrouwen, jong en oud, totaal ongetraind en beginners. In 7 weken leer jij 25 minuten aaneengesloten hardlopen op je eigen tempo.

Een professionele trainer begeleidt en coacht jou hierbij. Je leert de juiste loophouding- en techniek. En je traint altijd in een groep, wel zo gezellig en veilig toch? Samen werk je naar hetzelfde doel: 25 minuten hardlopen in week 7 tijdens de Start to Finish loop. Jaarlijks hebben we twee keer per jaar een Start to Run groep

Proeftraining mogelijk

Twijfel je of je Start to Run leuk vindt? Of ben je wellicht onzeker of je het wel kunt? Wil je overleggen met een trainer of Start to Run wat voor jou is? Loop dan binnen bij een proeftraining die plaats vindt de zaterdag vooraf gaand aan de werkelijke Start to Run op 2 maart a.s. Deze proeftraining start dan om 9.30 uur vanuit het clubgebouw van AV Fivelstreek, op het Sportpark Centrum aan de  Burgemeester Boeremalaan 3 Delfzijl, en proef alvast de sfeer, maak kennis met je trainer en je toekomstige loopmaatjes. Aanmelden voor de proeftraining hoeft niet, maar kom in sportkleding want dan kun je meteen ook ervaren hoe zo'n training gaat!

Waarom hardlopen?

Omdat hardlopen je helpt gezond en fit te worden én te blijven. Bewezen is dat bewegen helpt om lichamelijke ongemakken te voorkomen, maar het helpt tegen hersenaandoeningen als dementie. En de overtollige kilo’s? Die raak je kwijt. Daarbij: hardlopen doe je waar, wanneer en met wie jij wilt. En stel je eens voor hoe trots en goed jij je voelt na die 7 weken!  Natuurlijk houden we het tijdens het lopen gezellig en is er volop tijd om elkaar beter te leren kennen.

Kom je ook?

De Start to run Delfzijl is op dezelfde tijd als de trainingstijd van hardloopgroepen. We trainen op de dinsdag- en donderdagavond van  18.45 tot 20.00 uur vanuit het clubgebouw van Atletiekvereniging Fivelstreek op het. Sportpark Centrum Delfzijl. Verder trainen we op de zaterdagochtend om  09.30 uur. Onze ervaren en enthousiaste trainers Pascal, Wiebo, Cor en Bas kijken er naar uit om je te verwelkomen.

 

We start vanaf 9 maart.